fbpx
+30 6937 363 890    

Πριν έρθετε

  Μεταφορά από αεροδρόμιο ή λιμάνι  
Μπορούμε να σας κανονίσουμε ταξί για τη μεταφορά σας από τα αεροδρόμια Χανίων (85 €, 1 ώρα) ή Ηρακλείου (140 €, 2,5 ώρες), ή από το λιμάνι της Σούδας (60 €). Όπου είναι δυνατόν θα κανονίσουμε να το μοιραστείτε με άλλους συμμετέχοντες). Τα δρομολόγια των λεωφορείων πάντως είναι πολύ οικονομικότερα και εξυπηρετούν εξίσου. Τα δρομολόγια από Χανιά κατά την καλοκαιρινη σεζόν είναι στις 8.30, 11.00 και 14.00, κοστίζει 7.60 €, και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1.30 ώρα. Για να φτάσετε στο σταθμό των λεωφορείων στα Χανιά από το αεροδρόμιο των Χανίων έχει λεωφορείο συνήθως κάθε μισή ώρα (δείτε εδώ τα δρομολόγια, 2.30 €). Από αεροδρόμιο Ηρακλείου, παίρνετε το λεωφορείο Νο. 6 για το κέντρο της πόλης και τα ΚΤΕΛ, και από κει για Χώρα Σφακίων με αλλαγή στις Βρύσσες (συνολική διάρκεια του ταξιδιού 3 ώρες, και κόστος 12 €. (Δρομολόγια από Ρέθυμνο για Σφακιά). Συνήθως δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς λεωφορείο στο Ρέθυμνο, αν έχει επιβιβαστεί από το Ηράκλειο σε λεωφορείο για Χανιά, και συνεχίζει απλά μέχρι τις Βρύσσες – οι Βρύσσες είναι μερικές στάσεις πριν την πόλη των Χανίων. (Δρομολόγια από Ηράκλειο για Ρέθυμνο).

 

  Προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή  
Για τα περισσότερα σεμινάριά μας, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα ή την κίνηση για τη συμμετοχή. Πιο πεπειραμένοι μαθητές θα ανακαλύψουν ωστόσο εργαλεία για να εμβαθύνουν στην πρακτική τους!

 

Ρούχα

Δροσερά, άνετα ρούχα, κατά προτίμηση από φυσικό ύφασμα. Για τα σεμινάρια Αγένγκαρ γιόγκα συνιστάται τα ρούχα να μην καλύπτουν τα γόνατα και τους αγκώνες.

 

Τι να φέρετε
Μαγιώ και πετσέτα θαλάσσης, ορειβατικά παπούτσια ή άνετα παπούτσια για περπάτημα (για τις προαιρετικές πεζοπορίες), αντιηλιακό και αντικουνουπικό (παρότι θα διαθέτουμε προς πώληση αντικουνουπική λοσιόν από φυσικά έλαια), φακό (κάποια από τα μονοπάτια του χωριού δεν φωτίζονται επαρκώς τη νύχτα). Συνιστούμε επίσης τη χρήση φυσικών σαπουνιών και σαμπουάν, για να μην επιβαρύνουμε το φυσικό περιβάλλον (κάποια βασικά είδη – σαπούνι, σαμπουάν, κρέμα σώματος – θα διατίθενται επίσης προς πώληση). Και τελευταίο αλλά σημαντικότατο, μην ξεχάσετε να φέρετε το χαμόγελό σας!

 

Ειδικό μενού
Αν χρειάζεται να προσέχετε κάτι στη διατροφή σας, παρακαλώ ενημερώστε μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στην ανάγκη σας.

 

Υπεύθυνος τουρισμός
Στο YogaOnCrete στόχος μας είναι η εφαμοργή της βασικής αρχής της γιόγκα, την αρχή της σύνδεσης/ενότητας (connectedness), σε ό,τι αφορά τη σχέση μας με το φυσικό περιβάλλον. Η καταστροφή του με οποιονδήποτε τρόπο θα ήταν αντίθετο στην προσπάθειά μας να επιτρέψουμε στην αυθεντική μας φύση να εκφραστεί. Επομένως, η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση, η χρήση απορρυπαντικών και προϊόντων φροντίδας σώματος που είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον, η φειδωλή χρήση των φυσικών πόρων (νερού, ηλεκτρισμού, υγραερίου), η χρήση φυτών που είτε φυτρώνουν φυσικά στον κήπο μας και στο άμεσο περιβάλλον της περιοχής, είτε είναι το προϊόν της δικής μας μικρής βιολογικής καλλιέργειας, η ειρηνική συνύπαρξη με ζώα που επιλέγουν να κάνουν τον κήπο μας σπίτι τους (ειδικότερα γάτες!), είναι μερικές από τις καθημερινές μας πρακτικές. Φυσικά, η παρθένα ομορφιά των Σφακίων μας προσφέρει από μόνη της ισχυρό κίνητρο! Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας να καλλιεργήσουμε με σεβασμό και επίγνωση αυτή την αρμονική σχέση τόσο με το περιβάλλον όσο και με τον εαυτό μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες
Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας ρωτήσετε, και αν είναι απαραίτητο, να σας φέρουμε σε άμεση επικοινωνία με τον διδάσκοντα. Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε με χαρά το συντομότερο δυνατό!